2019-06-20 09:35:46• hírek • Bede Emőke

Baleset baleset hátán: csütörtök délelőtt sikerült négy autót is lezúzni

Fénykép: Info Trafic SM
Fénykép: Info Trafic SM

Közlekedésbiztonsági szempontból a csütörtöki nap nem teljesít túl jól: balesettel indult a nap, majd alig pár órával később újabb karambol történt.

Az első eset a Károlyi út és Brandusa utca kereszteződésében történt nem sokkal reggeli fél hét után. A Mercedes és a Volkswagen egyelőre tisztázatlan körülmények között csapódott frontálisan egymásnak, s bár az autókban komoly anyagi kár keletkezett, személyi sérülés szerencsére nem történt. A baleset miatt nehézkesen haladt a forgalom, de 8 órára már többé-kevésbé sikerült orvosolni a helyzetet, csak a Volkswagen rostokolt az út közepén, vélhetően autómentőre várva.


A második balesetre a Batizi úton került sor, ez alkalommal két Volkswagen ütközött össze. Az elsődleges információk szerint a kék színű autó nem tartott megfelelő követési távolságot, majd egy adott pillanatban hátulról beleszaladt az előtte haladó piros kocsiba. A baleset erejétől a vétlen autós felszaladt a menetirányokat elválasztó szigetre. A rendőrség már dolgozik az eset pontosabb körülményeinek megállapításán.



Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: